LOGOSUUNNITTELU

Logosuunnittelussa pitää mielestäni ottaa huomioon yrityksesi toimiala ja identiteetti. Logo luo ensivaikutelman. Mitä haluat logolla viestiä? Mikä on yrityksesi "henki" mitä logon pitäisi välittää (asiantuntijuus, lämpö, energia, empatia, taito, tyylikkyys...)? Miten haluaisit erottua kilpailijoista? Logon visuaalinen ilme tuo esille yrityksen persoonallisuutta ja välittää mielikuvaa yrityksestä.

Logosuunnittelu kannattaa aloittaa tutustumalla saman alan toimijoihin. Tutkimalla muiden käyttämiä logoja pääsee hyvin kärryille siitä mistä pitää, ja varmistaa ettei ihan samantyyppistä logoa ole käytössä samalla allalla ja alueella.

Onko sinulla nettisivut jo olemassa? Haluatko logon samaan tyyliin kuin kotisivusi, vai kaipaatko siihen muutosta? Yhteneväisyys kaikessa viestinnässä auttaa sinua ja yritystäsi erottumaan massasta.

Logo vai liikemerkki?

Hyvä logo on mielestäni selkeä ja helposti muunneltavissa eri väreihin (toimii siis myös musta-valkoisena). Tekstilogon suunnittelussa pääpaino on tietenkin fontilla (eli kirjasintyypillä). Tekstilogon vahvuus on sen yksinkertaisuudessa. Huomio kiinnittyy yrityksen nimeen, mikä osaltaan auttaa sitä jäämään paremmin mieleen.

Mutta tekstilogoon voidaan yhdistää myös liikemerkki / yrityksen tunnus. Jokin visuaalinen elementti, mikä ilmentää yrityksen toimialaa. Tätä visuualista elementtiä voidaan käyttää myös erikseen esimerkiksi some-kanavilla tai yrityksen nettisivujen tunnisteena (favicon).

Logosuunnittelun vaiheet

Aloitamme suunnittelun keskustelemalla puhelimitse (jos emme voi tavata). Suunnittelua helpottaa huomattavasti, jos sinulla on jonkinlainen visio siitä, minkä tyylisestä logosta pidät? Mitkä ovat suosikkivärejäsi (tai mistä et ainakaan pidä)? Minkälaisesta fontista pidät - pelkistetty, koristeellinen, "käsinkirjoitettu"?

Haluatko logoon myös liikemerkin vai haluatko yksinkertaisen tekstilogon? Voit vaikka näyttää esimerkkinä muutamia logoja, joista pidät.

Suunnittelupalaveri

Logoehdotus

Muokkauskierrokset (1-3)

Toimitus

Logosuunnittelun hinta (Alv 0%)

Logotoimituksen hintaan sisältyy vektoroitu painotuotteisiin sopiva versio (.pdf), nettiversio (.jpg/.png) ja tarvittaessa myös musta-valkoinen versio. Logosuunnittelun hinta sisältää 1-3 muokkauskierrosta. Lisätyöt 60€/h. Bonuksena saat myös faviconin, jota voit käyttää nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa tunnisteena! Lopulliset tiedostoversiot toimitetaan sähköpostitse kun Asiakas on maksanut suunnittelutyön kokonaisuudessaan.

  • Yritystunnus + tekstilogo 349€

Joitakin suunnittelemiania logoja