YRITYSESITTELY- JA MAINOSVIDEOT

Jos kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, mitä tekee mukaansa tempaava yrityksen esittely- tai mainosvideo? Tutkimukset osoittavat, että videomarkkinointi on kasvava trendi. Videoiden avulla saavutetaan helpommin ja enemmän näkyvyyttä, ja niiden avulla on helpompi erottua kilpailijoista.

Lyhyt, ytimekäs ja tyylikäs video ei vanhene hetkessä, ja välittää yrityksen toimintatapaa ja tunnelmaa. Videolla on helppo kertoa yrityksen tarina lyhyesti ja mieleenpainuvasti. Voit hyödyntää videoita kotisivuilla, somessa tai sähköpostimainonnassa.

Käytössäni on myös kopterikamera (drone), jolla saa näyttävää videokuvaa, mitä voidaan hyödyntää esim. toimitilojen esittelyssä. (Ja kyllä, asianmukaiset luvat ja vakuutukset on hoidettu. Toimimme EU säännösten mukaisesti.)

Esittely- ja mainosvideon suunnittelu:
Tavoite - Jakelu - Aikataulu & budjetti

Ennen videon teettämistä, kannatta harkita mitä videolla halutaan saada aikaan? Esitellä yritystä, henkilökuntaa, tuotetta tai palvelua? Lisätä liikennettä nettisivuille? Kouluttaa asiakasta tai houkutella osallistujia tapahtumaan?

Miten video julkaistaan? Kenelle, missä ja miten video jaetaan? Video kannattaa tehdä niin, että sitä voidaan hyödyntää mahdollisimman helposti eri markkinointikanavissa ja medioissa.

Videon tekemiselle tarvitaan sekä aikataulu että budjetti. Hyvä tuottaja huolehtii, että video tehdään sovitun aikataulun mukaisesti ja hänen budjettinsa sinulla on jo tiedossa. Ja kun video julkaistaan esim. Facebookissa, sitä kannattaa hiukan mainostaa, jotta siitä saa parhaimman hyödyn irti.

5 hyvää syytä harkita videomarkkinointia

Helppo ymmärtää

Miksi ihmiset pitävät videoista? Ihmisen aivot prosessoivat liikkuvaa kuvaa nopeammin kuin tekstiä. Sisäistämme asian helpommin kuvien kuin tekstin avulla.

Luotettavuus

Videot ovat parhaimmillaan, kun niiden avulla rakennetaan brändiä tai halutaan saada aikaan lisää myyntiä. Tutkimusten mukaan ihmiset luottavat videosisältöön enemmän kuin pelkkään esittelytekstiin.

SOME-kanavien hyödyntäminen

Videoiden katselu ja jakaminen somessa on kasvava trendi. Esimerkiksi Facebook kehittää koko ajan videoihin liittyviä kokemuksia ja mainostuskeinoja.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneet suosivat hakutuloksissa videoita. Niiden avulla on helppo parantaa myös optimointia ja saada lisää näkyvyyttä.

Kiinnostavaa sisältöä

Videoiden avulla on helpompi saada aikaan reaktioita. Tutkimustulosten perusteella käyttäjät klikkaavat ja jakavat videoita yli 25% useammin kuin tavallisia bannerimainoksia.

Entä hinta?

Esittely- tai mainosvideo 30-60s vain 895€ (Alv. 0%).

Jos tilaat useamman videon yhdestä kuvauskerrasta, lisävideot hintaan 495€!

Esimerkkejä yritys- ja mainosvideoista


Lisää esimerkkejä YouTube -kanavallamme.