SÄHKÖPOSTIMAINONTA


Olen toteuttanut sekä omia että asiakkaiden sähköpostikampanjoita Mailchimp- ja Emaileri -ohjelmilla. Jos olet kiinnostunut sähköpostimainonnasta, suosittelen ottamaan käyttöön jonkun alustan, jolla toteuttaa kampanjat, koska suoraan omasta sähköpostiohjelmasta lähetettynä et pysty helposti seuraamaan ja analysoimaan mainnonnan tuloksia. Mainosten luominen on alustalla hyvin helppoa ja niistä saa visuaalisesti huokuttelevia.

Sähköpostimainoksen suunnittelu

Sähköpostimainontaa suunniteltaessa kannattaa keskittyä

  1. Miettimään ja rajaamaan kohderyhmä
  2. Tiivistää viesti olennaiseen
  3. Tekemään viestistäsi visuaalisesti houkutteleva
  4. Ohjata potentiaalinen asiakas linkkien kautta kotisivuille, verkkokauppaan tai ottamaan yhteyttä

Sähköpostimainonnalla voit sitouttaa jo olemassa olevia asiakkaita ostamaan useammin tai erilaisia tuotteita. Tai vaihtoehtoisesti herättää uusissa asiakkaissa kiinnostusta. Jos olet myymässä asiantuntijapalvelua, sähköpostikampanja on tehokas tapa kertoa mitä yrityksesi tarjoaa, ja miten erotut kilpailijoistasi.

Hyvä sähköpostimainos ohjaa jo itsessään asiakasta ostamaan tai ottamaan yhteyttä. Kampanjaa tukemaan suosittelen miettimään mihin potentiaalinen asiakas ohjataan mainoksesta? Tukeeko kotisivusi eri ostajapersoonien käyttäytymistä, vai pitäisikö harkita erillistä mainos- / kampanjasivua?

Kun soitat mainoksen jälkeen mainoksen vastaanottajalle, on yrityksessä jo jotain tietoa palveluistasi, ja sähköpostimainos on luonteva aasinsilta keskusteluun: Huomasitko meidän sähköpostikampanjan? Onko asia ajankohtainen yrityksessäsi....?

Sähköpostimainnonnan hinta

Tarvitsetko apua sähköpostikampanjan toteuttamiseen? Sähköpostikampanjan hinta ei päätä huimaa - ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan miten voisin olla avuksi?


Sanna Silvola • Puh. 050 480 2449sanna.silvola@laurentium.fi

Mainospohja 245€

Mainospohjan suunnittelu (3-4h)

Kampanja 120€/kk

Mainospohjaa hyödyntämällä tehty kampanja (2h)