SISÄLLÖNTUOTANTO


Yrityksen markkinointiin ja viestintään tarvitaan yllättävän paljon materiaalia. Monipuolisen materiaalin tuottaminen vie aikaa ja resursseja, ja vaatii omanlaisiaan taitoja, oli sitten kyse kirjoittamisesta, kuvittamisesta tai tarinankerronnasta.


Ota yhteyttä!

Ja kerro kuinka voisin olla avuksi?
Sanna Silvola • Puh. 050 480 2449sanna.silvola@laurentium.fi


Kotisivujen sisällöntuotanto & blogikirjoitukset

Kotisivuilla täytyy olla toki monenlaista sisältöä, alkaen hakukoneoptimoidusta sisällöstä, jolla saadaan hyvä sijoitus hakukonetuloksissa. Mutta kotisivuille voidaan kirjoittaa myös vapaampaa tekstiä tapahtumista, tuotteista tai henkilöstöstä. Tai vaihtoehtoisesti voidaan tuottaa lisää hakukoneoptimoitua sisältöä, jolla pyritään saamaan parempaa jalansijaa hakutuloksissa.

Asiakasreferenssit - asiakastarinat

Asiakastarinat ovat luonteva tapa kerätä kotisivuille referenssejä, joiden avulla voidaan kasvattaa luotettavuutta ja saada uudet asiakkaat helpommin ottamaan yhteyttä. Hyvä asiakastarina on mielestäni lyhyt ja ytimekäs haastattelun pohjalta tehty kirjoitus, johon voidaan lisätä mahdollisuuksien mukaan kuvia, työnäytteitä tai mahdollisesti haastatteluvideo.

"Lisäbonus" näissä molemmissa, sekä blogikirjoituksissa että asiakastarinoissa, on se, että ne ovat lisäksi hyvää materiaalia jaettavaksi yrityksesi sosiaalisen median kanavilla.

Valokuvaus

Tarvitsetko yrityksesi kotisivuille tai sosiaaliseen mediaan persoonallisia kuvia? Muutaman tunnin kuvaussessiossa saadaan paljon käyttökelpoisia kuvia, joita voit hyödyntää eri tavoin eri kanavissa. Käytössäni on myös kopterikamera, millä voidaan kuvata näyttäviä ulkokuvia toimitiloista.

Palvelut


Asiakastarinat

Asiakkaan puhelinhaastattelu (30-60 min) ja referenssitarinan kirjoitus max 500 sanaa.

Hinta 350€ (Alv 0%)

 

Valokuvaus

2h kuvaus yrityksen tiloissa. Kuvien toimitus noin 1 viikossa.

Hinta 390€ (Alv 0%)

 

Kirjoituspalvelut

Hakukoneoptimoitu sisältö- tai blogikirjoitus;
max 1000 sanaa valitusta aiheesta.

Hinta 690€ (Alv 0%)