SOSIAALINEN MEDIA


Sosiaaliseen mediaan ei kannata perustaa yritykselle tiliä / sivuja vain sen takia, että "siellä kuuluu olla" tai "kun muutkin ovat". SOME-kanavien ylläpito vaatii aikaa ja suunnitelmallisuutta. Monipuolinen, seuraajia kiinnostava ja sitouttava sisältö ei synny nappia painamalla. SOME-kanavat ovat tehokkaita viestinnän- ja mainonnan kanavia JOS se tehdään suunnitelmallisesti ja säännöllisesti. Ilman suunnitelmaa tehty sisältö on kuin hakuammuntaa pimeässä - tarpeeksi kun laukoo, niin joku osuu.

Julkaisusuunnitelma sosiaalisen mediaan

Intoa olisi tehdä mutta kaipaat ideointia ja monipuolisuutta sisältöön? 12kk julkaisusuunnitelmalla saat ideointityökalun, mitä hyödyntämällä saat räätälöityä julkaisuunnitelman yrityksesi some-kanaville. Monipuolinen ja vaihteleva sisältö synnyttää kommentointia ja aktiivisuutta myös seuraajissa. Julkaisusuunnitelmassa on

  • KK-suunnitelmapohja
  • 12kk kalenteripohja vuodelle 2020
  • Vuoden 2020 juhla- ja merkkipäivät
  • Julkaisuideoita, joista voit rakentaa julkaisusuunnitelmasi
  • Kysymyksiä töihin, työhyvinvointiin, motivointiin sekä mieltymyksiin liittyen
  • Yli 170 suomalaista sitaattia / sanontaa
  • Yli 180 englanninkielistä sitaattia / sanontaa
  • SOME-kanavien seurantaan valmiin taulukon

Jos taas kaipaat räätälöityä, valmista suunnitelmaa, voin tehdä juuri sinun alallesi soveltuvan julkaisusuunnitelman. Siitä saat potkua ja esimerkin, mistä jatkaa eteenpäin omin voimin.

Sosiaalisen median kanavien ylläpito

SOME-kanavien ylläpito on ns. raakaa työtä. Siihen täytyy erikseen varata työaikaa, tehdä ja toteuttaa julkaisut jne. Jos oma aika ei riitä, tilaa kanavien ylläpitoon palvelu!

SOME-palvelut


12kk
JULKAISUSUUNNITELMA

Excel-pohjainen työkalu julkaisusuunnitelman tekemiseen. Ideointityökalu sis. julkaisuideoita, kysymyksiä ja sitaatteja, seurantaa unohtamatta.

29€ (Alv 0%)

Yrityksellesi räätälöity
JULKAISUSUUNNITELMA

2 kuukauden räätälöity julkaisusuunnitelma (sis. kysymyksiä, sanontoja, yrityksen palvelujen esittelyjä, alan uutisia).

Sis. 2-3 julkaisua / vko, tekstit - ei kuvia.

299€ (Alv 0%)

SOME-kanavien
YLLÄPITO

Julkaisusuunnitelman mukaisten julkaisujen teko. Sisältää myös kuvien valinnan ja tarvittavan muokkauksen. Julkaisujen seuranta.

Sis. 2-3 julkaisua / vko (FB ja/tai IG)

195€/kk (Alv 0%)

6kk TARJOUS


6kk somepaketti sis. julkaisuunnitelman (norm. 3 x 299€ yht. 897€) ja toteutuksen/ylläpidon (norm. 6 x 195€ yht. 1.170€)

Yhteensä 1.650€ (Alv 0%) - eli vain 275€ / kk!